divendres, 6 de febrer del 2015

Novetats a la Biblioteca

Si la setmana passada us explicàvem que el Servei de Promoció Econòmica i Indústria i la Biblioteca Josep Jardí han iniciat una col·laboració amb l’objectiu d’oferir un millor servei a tots els perpetuencs i perpetuenques, aquesta setmana us presentem les novetats destacades de Món Laboral que podreu trobar a la Biblioteca...
Aquí les teniu:

Bolles, Richard Nelson. ¿De qué color es tu paracaídas? : un manual práctico para los que buscan un trabajo y un cambio en su carrera. Barcelona: Gestión 2000, 2013.
Amb més de deu milions d'exemplars venuts, aquest manual per buscar feina o canviar de professió és un dels més populars més popular del món. Aquest clàssic, està pensat per identificar les habilitats en què destaquem i trobar el camp professional en què ens sentim més a gust.





El Libro de los emprendedores. Barcelona: Deusto, 2013.
L'objectiu d’aquest llibre és convertir-se en un manual definitiu per a qualsevol persona que aspiri a ser emprenedor, ja que aborda tots els passos necessaris per aconseguir-ho: com trobar una idea de negoci pròpia, el pla d'empresa i la seva constitució formal, l'accés al finançament, les estratègies de màrqueting, etc I tot il·lustrat amb més de cent exemples reals d'emprenedors que ja han fet aquest pas amb èxit.


 Hild, Brigitte. ¡Me voy!: trabajar en el extranjero y cómo afrontar el traslado. Barcelona: Alma, 2013.
Aquest llibre us ajudarà a donar resposta a tots els dubtes que sorgeixen davant la possibilitat d'anar a treballar a un altre país, des de la presa de decisió fins a l'adaptació personal i laboral lluny de casa. Cóm saber què és el més adequat per a vostè i la seva família?, Què ha de tenir en compte durant els preparatius? Cóm ha d'organitzar el seu treball i la seva vida quotidiana a l'estranger?




  
Us esperem a la Biblioteca Josep Jardí!