divendres, 20 de febrer del 2015

Prova per a l'obtenció dels certificats dels nivells intermedi, avançat i C1 de diversos idiomes.

El Departament d'Ensenyament organitza la convocatòria ordinària de les proves del curs 2014-2015 per a l'obtenció dels certificats següents:
  • Nivell intermedi. Corresponent al nivell B1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR).
  • Nivell avançat. Corresponent al nivell B2 del MECR.
  • Nivell C1. Corresponent al nivell C1 del MECR.
dels següents idiomes: Alemany, Anglès, Àrab, Espanyol per a estrangers, Francès, Italià i Rus

La inscripció dóna dret a fer un únic examen que consta d'una prova escrita i una prova oral. Per presentar-se a les proves cal acreditar que s'ha superat el 2n curs d'ESO (o nivell equivalent) i tenir com a mínim 15 anys o complir-los l'any en què es fa la prova.

Només han de fer la inscripció a les proves les persones candidates de règim lliure. No es pot tenir simultàniament la condició d'alumne oficial del curs 2014-2015 (dels ensenyaments presencials o dels ensenyaments a distància del primer semestre) i d'aspirant de règim lliure del mateix idioma. En la mateixa convocatòria, l’aspirant només es pot inscriure a les proves per a la certificació d’un nivell d’un mateix idioma.

La quantitat de places màximes ofertes es fixa d'acord amb les disponibilitats d'espai i de professorat de cada EOI. La inscripció es cobreix d'acord amb l'ordre de demanda i es tanca en el moment que es cobreixen les disponibilitats màximes de cada centre.

La inscripció es pot realitzar del 24 de febrer (a partir de les 9 h) fins al 27 de febrer de 2015 i el termini per pagar la taxa d'inscripció és fins al 2 de març de 2015, abans de les 22 h

imatge extreta de www.pixabay.com