dilluns, 30 de setembre del 2013

Programa Dones Competents

Dones Competents és un programa que es dirigeix a dones desocupades residents al municipi de Santa Perpètua de Mogoda. Aquesta actuació s’emmarca en el Projecte Treball als Barris 2012-2013.
Aquest dispositiu inclou d’accions de prospecció i sensibilització adreçades a empreses del territori i mesures ocupacionals adreçades a les beneficiàries: informació, assessorament, orientació, formació, convenis de pràctiques i suport en la cerca activa.El programa respon a un disseny modular, flexible i adaptat de manera que, segons les necessitats i característiques de les dones, cadascuna pugui realitzar accions diferents dissenyant uns itineraris personalitzats i pactats amb cadascuna d’elles. A més, ofereix  la incorporació pràctica a les empreses a través de convenis de col·laboració, sense que això impliqui necessariament un procés formatiu previ.
Per més informació pots adreçar-te al Servei de Promoció Econòmica (Granja Soldevila, telèfon 93.560.01.03), o bé deixan's un comentari aquí, o bé per correu electrònic orientaciolaboral@staperpetua.cat.