dijous, 31 de maig del 2012

Preparant la Iª Sortida del programa Connectats, Joves i Treball


Títol del portal Porta 22. Barcelona Activa
Des del programa Connectats estem organitzant una visita a l’espai Porta 22 de Barcelona Activa, un centre a on es concentra l’oferta de serveis i recursos per a la recerca activa de feina. Alguns dels serveis que ofereixen són assessorament personalitzat, activitats per al desenvolupament professional i espais de treball. 

Vols avaluar i augmentar el teu potencial professional?, vols formar-te i millorar les teves competències clau i habilitats? vols preparar-te per a un canvi professional? vols estar al dia sobre totes les oportunitats que apareixen al mercat?...

El proper dia 13 de Juny volem proposar-te assistir al taller Plataforma Empresa – Ocupació, on mitjançant l’activació d’un espai virtual podràs desenvolupar el teu projecte professional utilitzant diferents recursos per a la recerca de feina.  A la sessió, obtindràs l’Identificador i Clau d’accés per activar el teu Espai Personal. 

Si vols participar de l’experiència des del programa Connectats, has d'estar inscrit prèviament al programa i enviar-nos un e-mail a l’adreça orientaciolaboral@staperpetua.cat confirmant la teva assistència. Un cop tinguem el llistat de participants et trucarem per quedar d’acord en l’hora de sortida.

No et quedis al municipi, i busca feina a Barcelona!!