dijous, 17 de maig del 2012

Celebrem el dia d’Internet amb una nova eina web 2.0: TwiCVer

Avui 17 de maig, es commemora a nivell internacional el Dia d'Internet. Entitats sense afany de lucre, administracions, universitats i altres institucions d'arreu del món desenvolupen diferents activitats amb l'objectiu d'apropar les TIC i Internet a la ciutadania. Com no podia ser d'altra manera, nosaltres també volem celebrar aquest esdeveniment. 

El dia d’Internet és el dia triat per donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per millorar aspectes quotidians de la nostra vida, com per exemple comunicar-nos amb amics i familiars que es troben (o no) lluny de nosaltres, informar-nos a nivell global del que passa al món, agilitzar tràmits amb l’administració pública, o fins i tot fer recerca de feina d'una forma activa a través de la xarxa

Captura de pantalla de TwiCVer
Es per això que avui, commemorant el dia d’Internet, us deixem al vostre abast una nova eina, que tot i estar en fase beta, ja s’està utilitzant en més de 25 països arreu del món. S’anomena TwiCVer, una eina que permet als usuaris/es dissenyar el seu propi currículum vitae a través de Twitter i en un màxim de deu twits. 

El seu ús és força senzill. Una vegada identificats a la plataforma amb el nostre compte de Twiter, se’ns mostren 10 camps a on podem incloure informació, enllaços, altres usuaris de la xarxa... i tot això amb no més de 140 caràcters per a explicar els nostres punts forts en relació a la nostra vida professional. 
Captura de pantalla de TwiCVer
A què esperes per provar-ho! 
I recorda que en el proper taller de Canals de cerca de feina 2.0 parlarem d'aquesta nova eina.