dilluns, 16 de gener del 2017

CINQUENA EDICIÓ "DONES COMPETENTS"



DONES COMPETENTS és un programa que s’adreça a dones desocupades residents al municipi de Santa Perpètua de Mogoda, preferentment a les dones residents al barri de Can Folguera. Aquesta actuació s’emmarca en el Projecte Treball als Barris 2016-2017 i enguany s’inicia la cinquena edició que finalitzarà al desembre de 2017.
El programa, en el que podran participar un total de 50 dones, contempla accions d’Informació, assessorament i Orientació laboral i suport en la cerca activa de feina entre d’altres.
A més, 15 de les participants, seleccionades durant aquest mes de gener, podran realitzar uns mòduls d’especialització en l’àrea d’ Atenció al Públic i 10 d’elles en pràctiques en empresa.
El programa també s’adreça a les empreses del territori a fi de que col·laborin en les pràctiques i en la inserció de les dones que participen en el projecte.
Les dones interessades en participar de les accions que ofereix aquest programa poden adreçar-se a Recepció de Desenvolupament Local i emplenar el full de preinscripció. Seran convocades a una Sessió informativa.

Desenvolupament Local
Plaça del Treball, 1
Tel 93 544 61 63
Tècnica de referència: Sandra Ortiz