dilluns, 25 de maig del 2015

Novetats a la Biblioteca

Us presentem les novetats de Món Laboral que podeu trobar a la Biblioteca Josep Jardí. Que aprofiti la lectura!

Udaondo Durán, Miguel. Tú eres tu coach. Madrid: Lid Editorial Empresarial, 2014.
Som nosaltres mateixos els que podem fer autocoach seguint les propostes que Miguel Udaondo exposa en aquest llibre. L’autor assegura que és un procés fàcil pel que són necessàries dues condicions: saber què es vol i treballar per augmentar el coneixement propi i la capacitat d’autogestió. El propòsit és senzill: canviar per a millor.





Jáuregui, Fernando; Carmona, Lourdes (eds.). Cómo convertir con éxito tu sueño en una empresa. 1001 consejos para triunfar como emprendedor. Córdoba: Almuzara, 2014
Un centenar d’especialistes dels més diversos àmbits es donen cita aquí per oferir als nous emprenedors deu consells fonamentals que transformaran les seves idees de negoci en una realitat viable i amb garanties d’èxit.




García Ramón, Toni. Autónomos: la guía definitiva. Barcelona: Pirámide, 2015
Aquest llibre ofereix l’oportunitat al lector d’aprendre com funciona el sistema que regula la seva vida professional. Testimonis, documents, gràfiques i reflexions que faran senzilla la navegació per un laberint ple d’epígrafs, impostos i documents varis.






Mediano Serrano, Lucía; Beristain Oñederra, José Juan. Marketing práctico para pequeños negocios. Madrid: Pirámide.
Amb aquest llibre aconseguiran de forma clara, senzilla i pràctica emprar tècniques modernes de gestió comercial, rendibilitzar els seus negocis i satisfer les necessitats dels clients.