dimarts, 22 de juliol de 2014

Vacances... I ara què?


Imatge extreta de www.motivacionymas.com

L'agost s’aproxima ràpidament, moltes empreses disminueixen la seva activitat en aquesta època i, per tant no hi tant moviment en quant a ofertes de feina. Així doncs, ens trobem amb un bon moment per dedicar-nos a d’altres temes importants en la cerca de feina... És hora de:
  • Revisar les eines que utilitzem en la nostra cerca de feina i veure què podem millorar. Recordeu que és important tenir el Curriculum actualitzat així que si heu aprofitat l’estiu per fer un curs o estudiar algun idioma... és hora d’incloure aquesta informació al vostre Curriculum!
  • Actualitzar perfils i no descuidar les xarxes socials. Encara que la nostra activitat en les xarxes disminueixi, és important continuar revisant-les i compartir aquells continguts que resultin interessants.
  • Planificar la cerca de feina de cara al setembre: fer un anàlisi, del que hem fet fins el moment i de com ens ha anat, ens pot servir per establir un pla d’acció.
  • Mantenir actiu el contestador! Mai se sap quan ens poden trucar per una feina!
  • I, per últim i no per això menys important... Descanseu una mica! Tenint en compte que el sol fet de cercar feina és una feina, també necessitem relaxar-nos.