divendres, 9 de maig de 2014

La importància de les paraules clau en la cerca de feina

Com destacar entre la quantitat de candidats i candidates que hi ha actualment a les ofertes? les paraules clau són la resposta aquesta pregunta.
Avui en dia, la importància de saber quins són els nostres punts forts, les nostres competències i poder plasmar-ho al nostre perfil, són el secret del procés de recerca.Fer aparèixer aquests termes repetidament farà que sigui més fàcil trobar-nos o reconèixer el nostre perfil de manera molt clara.
Cal poder fer unes petites descripcions (o biografies) on apareguin aquests conceptes i que ens serveixin per presentar-nos, per posar a les xarxes socials, per elaborar un discurs de presentació nostre, per fer el Cv per competències...
Imatge extreta de http://www.marketingonlineprofesional.com/
Aquestes paraules han de coincidir el màxim possible amb el que està buscant l’empresa, ja siguin les que hi ha publicades a l’oferta o bé les que faci servir l’empresa en la informació corporativa.
Per exemple, si l'empresari està buscant un candidat que sigui organitzat, puntual i orientat cap als detalls  s’hauran de fer servir les mateixes paraules en el CV. Moltes empreses fan servir paraules clau per filtrar currículums, per això és tan important que sapiguem trobar-les bé i facilitar que les trobin.
Si vols més informació sobre aquest tema, vine a la Granja Soldevila.