dijous, 14 de juny del 2012

El boca-orella virtual de les ofertes de feina


[...]Tot va començar en una tarda de sol primaveral en un petit poble del Maresme.
M'estava prenent un cafè amb una amiga que feia temps que no veia. Vam estar xerrant de molts temes personals però d'altres sobre l'actualitat del país. Ella estava aturada i em va explicar que trobar feina li suposava un maldecap innecessari.
[...]

Logo del portal trobarefeina.com
Així és com expliquen la història d'aquesta nova iniciativa els creadors de la web www.trobarefeina.com, una pàgina web que agrupa més de mil ofertes de treball que es gestionen sense intermediaris i funciona a través del famós boca-orella. 

Imatge del portal barcelonesjove
La web es defineix com un portal social d’ofertes de treball fiable i dinàmic, ja que us permet compartir ofertes de treball a través de l’enviament de fotografies de cartells d’oportunitats de feina d’una manera gratuïta. També disposeu d’articles d’interès escrits per professionals de diversos sectors i d’un espai per fer comentaris sobre els temes d’actualitat.

Els gestors del portal ordenen i publiquen aquestes ofertes, i s’ofereixen els telèfons de contacte, adreces o correus electrònics per tal que pugueu iniciar els tràmits i enviar les sol·licituds el més ràpid possible, amb la diferència de la resta de portals de recerca de feina, aquest no demana cap tipus de registre. Entres a la web, busques ofertes i si trobes aquella que s’adeqüi al teu perfil, et poses en contacte amb l’anunciant.

Captura de pantalla del portal trobarefeina.com

Visita  l’apartat Superdimarts, i trobaràs el recull d’ofertes que els gestors fan de tota la setmana!!